fbpx

Gobo projector

Heb je een gobo-projector nodig of wil je een custom gobo bestellen? Of je nu je logo, bedrijfsnaam, marketingcampagne, bewegwijzering of thematische afbeelding wilt projecteren, het kan allemaal! Perfect voor lichtprojectie op of in een gebouw of op straat. Voor tijdelijk of vast gebruik. Zwart-wit gobo’s leveren wij binnen 24 uur op locatie binnen heel Europa. Distrixs denkt met je mee en adviseert je graag. Vraag direct een offerte aan.

Toont alle 9 resultaten

Wat is een gobo-projector?

Een gobo-projector lijkt veel op een diaprojector. Net als bij een beamer of diaprojectie kun je met een gobo een custom afbeelding of tekst op een oppervlakte projecteren. Het is de ultieme oplossing voor lichtprojectie op een muur, gevelreclame of lichtreclame

Gobo verwijst naar het glazen plaatje (vergelijkbaar met een dia) dat we in de projector plaatsen. Dit plaatje kan van alles zijn: een logo, merknaam, visual, tekst, reclame of kunstwerk. Wat je ook nodig hebt, wij kunnen het leveren.

 

Verschillende soorten gobo-projectoren

Binnen ons assortiment bieden we verschillende varianten van LED gobo-projectoren aan. Elke projector heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.

Goboservice Symp: De lichtgewicht, indoor projector Symp is perfect voor binneninstallaties. Hij is volledig aan te passen, zodat je jouw boodschap op een opvallende manier kunt overbrengen. Deze zijn ook met trackadapter beschikbaar en daarmee ideaal om te integreren in de huidige verlichting. 

Goboservice Divum: Op zoek naar kracht & verfijning? De Divum biedt een extreem gedetailleerde projectie en uitstekende prestaties en zeer hoge output qua lichtopbrengst. Perfect voor wanneer de afstanden en projectie oppervlakten groter zijn.

Goboservice Signum: De Signum is betaalbaar en veelzijdig. Deze projector presteert zowel binnen als buiten en levert uitstekende resultaten bij verschillende omstandigheden.

GoLux Plus: Heb je extra power nodig? Met de GoLux Plus kun je alle kanten op dankzij zijn excellente zoombereik. Deze krachtige gobo-projector werkt zowel op lange (> 1 km!) als korte afstanden. In regen en zonneschijn.

 

Toepassingen van gobo-projectoren

Bedrijven en gemeenten gebruiken een gobo-projector vaak voor buitenreclame, lichtreclame, gevelreclame, zakelijke evenementen, bewegwijzering en marketingactiviteiten. Theaters en kunstenaars gebruiken ze vooral voor hun uitvoeringen en voorstellingen.

Hier zijn enkele veelgebruikte toepassingen van gobo-projectoren:

1. Gobo-projector voor speciale evenementen

Een gobo-projector wordt vaak tijdens een feestelijk of zakelijk evenement gebruikt om tijdelijke visuals op gevels, muren, gebouwen, straten of andere oppervlakken te projecteren. Dit trekt de aandacht van de bezoekers en geeft ze een unieke ervaring.

 

2. Projectie op gevel of straat voor naamsbekendheid

Wil je je logo op straat projecteren? Logoprojectie buiten of binnen: het is een veelgebruikte toepassing van gobo-projectoren. Bedrijven projecteren vaak hun merknaam, logo of slogan op de gevel of muur van een gebouw tijdens beurzen of evenementen. Zo vergroten ze hun zichtbaarheid en naamsbekendheid.

 

3. Promotie van cultuur, kunst of erfgoed

Gobo-projectoren worden ook gebruikt om kunst, geschiedenis en cultuur te promoten. Denk aan een themamaand, kunstfestival of tentoonstelling. Met het projecteren van historische afbeeldingen of artistieke werken op prominente gebouwen vergroot je de betrokkenheid van inwoners en bezoekers.

 

4. Gobo-projectie tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen (kerstmis, pasen, nieuwjaar, etc.) projecteren bedrijven, instellingen of gemeenten feestelijke visuals en thematische afbeeldingen op openbare gebouwen, muren of straten. Perfect om een feestelijke en gezellige sfeer te bevorderen!

 

5. Bewegwijzering en openbare veiligheid

Gobo-projectoren worden gebruikt voor bewegwijzering, zoals bij grote evenementen of in drukke gebieden waar tijdelijke bewegwijzering nodig is. Zo helpen ze bezoekers om hun weg te vinden. Ook kan een gobo-projector een waarschuwing projecteren, wat bijdraagt aan de openbare veiligheid.

 

6. Bewustwording en milieubewustzijn

Gemeenten of ngo’s gebruiken gobo-projectoren om aandacht te vragen voor belangrijke maatschappelijke kwesties, zoals milieu- en gezondheidscampagnes of sociale evenementen. Door symbolen op straat of op een gebouw te projecteren, betrekken ze hele wijken en bezoekers van een stad of dorp bij hun campagne.

 

Vragen? Neem contact met ons op

Distrixs biedt verschillende modellen gobo-projectoren, zodat we jou het perfecte visuele effect kunnen geven. Ontdek de wondere wereld van gobo-projectie! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je evenement of project vorm te geven.

Chat openen
1
Hi, Questions? Vragen? Fragen?
Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?