Wat zijn Gobo’s?
Gobo’s zijn glazen of metalen plaatjes waarop een een ​​artistieke afbeelding, een bedrijfslogo of een ander bericht gelaserd is. Gobo’s zijn een eenvoudige tool die samen met een projector gebruikt kunnen worden en zo een boodschap of reclame uiting kunnen overdragen. Gobo’s zijn perfect voor logo projectie.
Ze zijn bijvoorbeeld veel voorkomend in theaters wanneer kunstenaars de illusie willen creëren van bewegende vormen of objecten voor hun uitvoeringen. Bedrijven kunnen ze ook gebruiken om hun logo’s, afbeeldingen en tekst te projecteren tijdens evenementen en promoties, of met de juiste projector permanent tegen bijvoorbeeld de buitengevel.

Zijn er specifieke wensen of heb je een vraag? Neem contact ons op, wij denken graag met je mee.

Ben je ook op zoek naar een gobo projector? Ook daarin kunnen wij je van dienst zijn. Kijk op de volgende pagina voor meer info: Klik hier.

Wij kunnen je van dienst zijn voor het leveren van alle benodigdheden. Neem contact met ons op om jou project te besepreken.

Aanvraag voor custom gobo

  Standaard Gobo’s
  We hebben een catalogus met meer dan duizend unieke ontwerpen die voor elke gelegenheid kunnen worden gebruikt. In de reeks standaard gobo’s vin je verschillende categorieën, zoals Architectuur, Abstracte Vormen, Lucht & Sterren, Feestdagen (zoals Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen, Halloween, etc.) , Huwelijk en bruiloft, Natuur, Symbolen, sport & waarschuwingen.
  Aangepaste Gobo’s
  Zit de gobo met je wensen niet tussen de standaard gobo’s? Of heb je een meer specifiek ontwerp nodig? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen Custom gobo’s maken en ook nog is snel leveren. Heb je een ontwerp maar moet er nog iets aangepast worden? Geen enkel probleem, ook hierin kunnen wij je perfect van dienst zijn.
  Bij een custom gobo kun je denken aan je logo, persoonlijke boodschap, bewegwijzering of reclame uiting. Alles is mogelijk.

  Metaal of glas
  Gobo’s kunnen worden geproduceerd in speciaal glas (dichroïsche filter) bestand tegen temperaturen of in metaal. Metalen gobo’s worden gebruikt voor het weergeven van een eenvoudige afbeeldingen of teksten in zwart-wit. Met glazen gobo’s kunt u in plaats daarvan elk type afbeeldingen maken, zelfs fotografische afbeeldingen in full color zijn dan mogelijk.