fbpx
Wat zijn Gobo’s?
Gobo’s zijn glazen of metalen plaatjes waarop een een ​​artistieke afbeelding, een bedrijfslogo of een ander bericht gelaserd is. Gobo’s zijn een eenvoudige tool die samen met een projector gebruikt kunnen worden en zo een boodschap of reclame uiting kunnen overdragen. Gobo’s zijn perfect voor logo projectie.
Ze zijn bijvoorbeeld veel voorkomend in theaters wanneer kunstenaars de illusie willen creëren van bewegende vormen of objecten voor hun uitvoeringen. Bedrijven kunnen ze ook gebruiken om hun logo’s, afbeeldingen en tekst te projecteren tijdens evenementen en promoties, of met de juiste projector permanent tegen bijvoorbeeld de buitengevel.

Zijn er specifieke wensen of heb je een vraag? Neem contact ons op, wij denken graag met je mee.

Als distributeur van Goboservice zijn wij gespecialiseerd in goboprojectie, wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij ieder project en denken dan ook graag met je mee. Kijk op de volgende pagina voor meer info, inspiratie en mogelijkheden: Klik hier.

Service en snelle levering 

Wij kunnen zwart/wit gobo’s binnen binnen 24 uur op locatie leveren.
Kleuren gobo’s kunen wij met 3 a 4 werkdagen leveren.

Aanvraag voor custom gobo

  Goboservice
  De gobo’s en projectoren van Goboservice zijn van de hoogste kwaliteit. Het is niet voor niets dat merken als Robe, Clay Paky, en DTS de gobo’s van Goboservice als standaard voor diverse movingheads gebruiken. Zo worden de gobo’s van de Esprit, Forte, Super-Sharpy en Axcor 6- en 900 allemaal geleverd door Goboservice.

  Aangepaste Gobo’s
  Heb je een specifiek ontwerp nodig? Geen probleem. We kunnen Custom gobo’s maken.  Heb je een ontwerp maar moet er nog iets aangepast worden? Ook hierin kunnen wij je perfect van dienst zijn.
  Bij een custom gobo kun je denken aan je logo, persoonlijke boodschap, bewegwijzering of reclame uiting. Alles is mogelijk.
  Standaard Gobo’s
  We hebben een catalogus met meer dan duizend unieke ontwerpen die voor elke gelegenheid kunnen worden gebruikt. In de reeks standaard gobo’s vin je verschillende categorieën, zoals Architectuur, Abstracte Vormen, Lucht & Sterren, Feestdagen (zoals Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen, Halloween, etc.) , Huwelijk en bruiloft, Natuur, Symbolen, sport & waarschuwingen.