fbpx
Wat zijn Gobo’s?
Gobo’s zijn glazen of metalen plaatjes waarop een een ​​artistieke afbeelding, een bedrijfslogo of een ander bericht gelaserd is. Gobo’s zijn een eenvoudige tool die samen met een projector gebruikt kunnen worden en zo een boodschap of reclame uiting kunnen overdragen. Gobo’s zijn perfect voor logo projectie.
Ze zijn bijvoorbeeld veel voorkomend in theaters wanneer kunstenaars de illusie willen creëren van bewegende vormen of objecten voor hun uitvoeringen. Bedrijven kunnen ze ook gebruiken om hun logo’s, afbeeldingen en tekst te projecteren tijdens evenementen en promoties, of met de juiste projector permanent tegen bijvoorbeeld de buitengevel.

Zijn er specifieke wensen of heb je een vraag? Neem contact ons op, wij denken graag met je mee.
Neem ook even contact met ons op als je de prijslijst van de custom gobo’s wenst te ontvangen. 

Als distributeur van Goboservice zijn wij gespecialiseerd in goboprojectie, wij kunnen je adviseren en ondersteunen bij ieder project en denken dan ook graag met je mee. Kijk op de volgende pagina voor meer info, inspiratie en mogelijkheden: Klik hier.

Service en snelle levering in heel Europa

Wij kunnen zwart/wit gobo’s binnen binnen 24 uur op locatie leveren.
Kleuren gobo’s kunen wij met 3 a 4 werkdagen leveren. Waar dan ook in Europa.

Vraag een offerte aan


  Jpg, png, ai, pdf, eps
  Iets anders? Mail naar: info@distrixs.nl

  Goboservice
  De gobo’s en projectoren van Goboservice zijn van de hoogste kwaliteit. Het is niet voor niets dat merken als Robe, Clay Paky, en DTS de gobo’s van Goboservice als standaard voor diverse movingheads gebruiken. Zo worden de gobo’s van de Esprit, Forte, Super-Sharpy en Axcor 6- en 900 allemaal geleverd door Goboservice.

  Aangepaste Gobo’s
  Heb je een specifiek ontwerp nodig? Geen probleem. We kunnen Custom gobo’s maken.  Heb je een ontwerp maar moet er nog iets aangepast worden? Ook hierin kunnen wij je perfect van dienst zijn.
  Bij een custom gobo kun je denken aan je logo, persoonlijke boodschap, bewegwijzering of reclame uiting. Alles is mogelijk.
  Standaard Gobo’s
  We hebben een catalogus met meer dan duizend unieke ontwerpen die voor elke gelegenheid kunnen worden gebruikt. In de reeks standaard gobo’s vin je verschillende categorieën, zoals Architectuur, Abstracte Vormen, Lucht & Sterren, Feestdagen (zoals Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen, Halloween, etc.) , Huwelijk en bruiloft, Natuur, Symbolen, sport & waarschuwingen.

  Projectoren

  Heb je nog geen projector? Ook hierin kunnen wij je van dienst zijn.

  Wij leveren diverse gobo projectoren die geschikt zijn voor tijdelijke en permanente installaties en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.
  Afhankelijk van het type projector is deze 365 dagen per jaar buiten te gebruiken in een vaste instalaltie.

  De projectoren zijn volledig naar wens aanpasbaar zodat ze voor elk project op elke locatie in te zetten zijn.
  Zo kun je een projectie dynamisch maken door een animatiewiel toe te passen, of wisselen tussen meerdere gobo’s met een gobo rotator.

  Symp
  20w led

  Signum
  50/75W LED

  Divum 30K
  250W LED

  Divum50
  500W LED met zoom

  Wij denken graag met je mee om jouw idee om te zetten naar de praktijk. Ook voor demoprojecties op locaties of bij ons op kantoor onder het genot van een bak koffie!
  Neem contact op en we helpen je graag verder.

   Chat openen
   1
   Hi, Questions? Vragen? Fragen?
   Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?