fbpx

Divum50 – kerstmarkt Poelkapelle

Kerstmarkt Poelkapelle kiest voor Goboservice! Voor de jaarlijkse kertsmarkt is gekozen voor de Divum 50K goboprojector van Goboservice. Met een vermogen van 600W meer dan voldoende om de kerk mooi aan te lichten. Hierbij is gebruik gemaakt van een mapping om de contouren van de kerk uit te snijden. Ook een mapping projecteren? https://www.distrixs.nl/gobo-projectie/

HVR Showequipment – ACME Gemini – Dance Valley

ACME Lighting Gemini verlicht mainstage Dance Valley! De gemini werd gebruikt als (effect)verlichting op de stage. Design en technische realisatie: HVR Show Equipment Operator: JJ Rotte #mepushbuttons Maak kennis met de Gemini!

Feyenoord Landskampioen – Event Facilities

In opdracht van Event Facilities Rotterdam hebben wij diverse gobo’s mogen leveren om het landskampioenschap van Feyenoord te vieren. Zo werden er 12 verschillende gobo’s op 2 gebouwen geprojecteerd.

Led’s dance entertainment – Lucenti Blackwave

Led’s Dance Entertainment uit Amsterdam kiest voor Lucenti Blackwave pixelstrips. De eenvoud en vele mogelijkheden gave de doorslag. Er is 70 meter strip aan de verhuur toegevoegd inclusief de nodige accessoires.

Gobo – A state of Trance

Wij hebben weer gobo’s mogen leveren voor een waanzinnig event. In opdracht van ALDA hebben wij diverse custom gobo’s geleverd voor A State Of Trance Op de foto zie je de gobo die je zag als je binnen kwam in de Koninklijke Jaarbeurs!

Chat openen
1
Hi, Questions? Vragen? Fragen?
Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?