fbpx

Feestelijke projecties voor elke feestdag

Een boodschap met Fijne feestdagen en een kerstman, een hart met valentijnsdag of een paashaas met pazen. Alles is mogelijk met gobo projectie voor binnen en buiten.

De goboprojectie is volledig te customizen naar je eigen wensen, zo kun je bijvoorbeeld de boodschap aanpassen door de bedrijfsnaam erin te verwerken of het bedrijfslogo. Denk aan: Bedrijf X wenst u fijne feestdagen.

De projectie kan zowel groot op de buitengevel als kleiner in bijvoorbeeld de entree op de vloer geprojecteerd worden.

Een statische afbeelding projecteren kan eenvoudig door gebruik te maken van een eenvoudige projector. Zijn de feestdagen voorbij dan vervang je de gobo weer voor bijvoorbeeld alleen het bedrijfslogo.

Wij hebben een catalogus met een groot aantal standaard ontwerpen. Zo vind je in deze catalogus alleen al 192 kerst ontwerpen. Bekijk ze allemaal hier.

Wil je het dynamischer? Dat kan, door gebruik te maken van een animatie module en roterende gobowielen kan je bijvoorbeeld sneeuw naar beneden laten vallen of hartjes met valentijnsdag.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Advies? Neem contact met ons op wij infomeren je graag.

Wij denken graag met je mee om jouw idee om te zetten naar de praktijk. Ook voor demoprojecties op locaties of bij ons op kantoor onder het genot van een bak koffie!
Neem contact op en we helpen je graag verder.

    Chat openen
    1
    Hi, Questions? Vragen? Fragen?
    Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?