fbpx

LED projector: kerst buiten projecteren met gobo

Op zoek naar een custom LED projector om kerst buiten te projecteren? Of wil je liever een andere feestdag, een verjaardag of een evenement in het licht zetten? Met een LED gobo-projector kun je alle kanten op. Wil je een custom gobo bestellen die je volledig kan aanpassen aan jouw wensen? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en/of offerte.


Een LED gobo-projector is perfect om jouw feestelijke boodschap extra in het zonnetje te zetten – zelfs als het donker is. Of je nu een kerstman, sneeuw, hartjes met Valentijnsdag of een paashaas met Pasen wilt projecteren, alles is mogelijk met gobo-projectie. Distrixs biedt zowel indoor als outdoor gobo-projectoren.

Een gobo is een glazen plaatje (vergelijkbaar met de dia in een diaprojector) die volledig is aan te passen aan jouw wensen. Plaats bijvoorbeeld je bedrijfsnaam onder een kerstman, of je bedrijfslogo bij een reeks hartjes. Of ga voor een warme boodschap: ‘[Jouw bedrijf] wenst u fijne feestdagen!’

LED gobo-projectoren worden vaak gebruikt door bedrijven en gemeenten voor lichtprojectie buiten, lichtreclame op de gevel, bewegwijzering, waarschuwingen en kleinere lichtprojecties bij de entree op de vloer.

Zijn de feestdagen weer voorbij? Dan vervang je de gobo gemakkelijk door een andere visual. Denk aan je bedrijfslogo, je slogan, een pakkende visual of een welkomstboodschap.

Bekijk onze uitgebreide catalogus met designs, inclusief 192 kerstdesigns. 


Statisch of bewegend beeld met gobo-projectie

Wil je een statische afbeelding projecteren? Kies dan voor een eenvoudige gobo-projector, zoals de Symp of Signum. 

Voor het projecteren van een dynamische visual kun je gebruik maken van een animatie-module en roterende gobowielen. Zo kun je bijvoorbeeld sneeuw of hartjes naar beneden laten vallen met kerst of Valentijnsdag. Of paaseitjes met Pasen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies jouw LED projector om kerst
buiten te vieren

Of je nu kerst buiten wilt projecteren of een andere feestdag wilt belichten, bij Distrixs vind je sowieso jouw perfecte LED gobo-projector. Voor tijdelijk of vast gebruik. Voor binnen of buiten. We hebben het allemaal. Neem contact met ons op voor een offerte.

Wij denken graag met je mee om jouw idee om te zetten naar de praktijk. Ook voor demoprojecties op locaties of bij ons op kantoor onder het genot van een bak koffie! Neem contact op en we helpen je graag verder.

0031(0)10-2230187 | info@distrixs.nl | Stuur een Whatsapp

  Veelgestelde vragen over LED gobo-projectoren voor feesten

  1. Wat is een LED gobo-projector?

  Een gobo-projector is te vergelijken met een diaprojector of beamer. Maar in plaats van dia’s of digitale data gebruiken we een glazen plaatje: de gobo. De gobo is volledig aan te passen. Zo kun je een gobo-projector gebruiken voor feestelijke lichtprojecties tijdens kerst, Halloween, Valentijnsdag, evenementen of verjaardagen.

  2. Hoe kun je met een LED projector kerst buiten projecteren?

  • Kies de juiste projector: Ga voor een outdoor gobo-projector, zoals de Gobo Signum, Gobo Divum of de GoLux Plus. Deze zijn volledig waterdicht en uitstekend geschikt voor buitenprojecten.
  • Gebruik speciale gobo’s voor kerst: Kies een afbeelding die past bij het kerstthema. Denk aan kerstbomen, rendieren, pakketjes, sneeuw of een kerstman.
  • Zorg voor een stevige montage: Plaats de projector op een stabiele ondergrond of monteer hem stevig aan de muur, zodat hij niet kan omvallen door de wind. Eventueel kunnen de experts van Distrixs hierbij helpen.
  • Juiste richting en afstand: Positioneer de projector zo dat de projectie op het gewenste oppervlak valt, zoals een muur, een gevel of de vloer. 
  • Stroomvoorziening: Zorg voor de juiste stroomvoorziening en gebruik bij voorkeur een waterdichte verlengkabel voor buiten.
  • Testen en aanpassen: Test de projectie voordat het donker wordt en check of de afbeeldingen duidelijk en goed gepositioneerd zijn. Pas de projectiehoek, afstand en focus aan voor de beste resultaten.

  3. Kan ik een LED gobo-projector zowel binnen als buiten gebruiken?

  Als je van plan bent om de LED projector buiten voor kerst, Pasen of een andere feestdag te gebruiken, kies dan voor een speciale outdoor LED gobo-projector

  Sommige gobo-projectoren hebben een weerbestendige behuizing die beschermt tegen vocht, regen en andere weersomstandigheden. Die kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

  4. Zijn LED gobo-projectoren makkelijk te installeren en te bedienen?

  LED gobo-projectoren zijn eenvoudig te installeren en te bedienen, al verschilt het wel per model en merk. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag bij de installatie.

  Installatie

  • Plug-and-Play: Veel LED gobo-projectoren kun je eenvoudig aansluiten op een stopcontact. Zo kun je direct aan de slag.
  • Stevige standaard: De meeste projectoren worden geleverd met een standaard die de projector stabiel houdt. Je hoeft meestal geen ingewikkelde montage uit te voeren.
  • Verstelbare hoek: Een gobo-projector heeft een verstelbare hoek, waardoor je hem makkelijk kunt richten op het gewenste projectieoppervlak.

  Bediening

  • Eenvoudige bedieningsknoppen: Gobo-projectoren hebben intuïtieve bedieningsknoppen, zoals aan/uit-schakelaars en instellingen voor helderheid en focus.
  • Afstandsbediening: Sommige modellen worden geleverd met een afstandsbediening waarmee je de projector vanaf een afstand kunt bedienen, wat handig is bij lichtprojecties buiten.
  • Automatische functies: Veel projectoren hebben automatische functies, zoals timers, rotatie van afbeeldingen en aan/uit-tijden. Hierdoor hoef je niet constant bij de projector te zijn.
  • Weinig onderhoud: LED gobo-projectoren hebben vaak minder onderhoud nodig dan traditionele projectoren. Je hoeft meestal geen lampen te vervangen. 

  5. Welke soorten afbeeldingen kan ik met een gobo-projector projecteren?

  Aangezien je bij ons een custom gobo kunt bestellen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt afbeeldingen, patronen en teksten projecteren, afhankelijk van jouw creativiteit. Hier volgen wat voorbeelden.

  Natuurlijke elementen

  • Sneeuwvlokken voor kerst en winterthema’s.
  • Bloemen, planten en bladeren voor lente en zomer.
  • Bergen, golven, water of dieren voor speciale evenementen.

  Feestelijke thema’s

  • Kerstbomen, kerstmannen en rendieren voor kerstdecoraties.
  • Spoken, pompoenen en heksen voor Halloween.
  • Hartjes, zoenen, beren en knuffels voor Valentijnsdag.

  Geometrische patronen en architectuur

  • Abstracte vormen en patronen voor een eigentijdse uitstraling.
  • Iconische gebouwen, bruggen en stadssilhouetten voor een stedelijke sfeer.

  Bedrijfslogo’s

  • Je kunt je logo projecteren als onderdeel van branding en promotie.
  • Je kunt ook een gepersonaliseerd bericht projecteren op een gevel, gebouw of muur, zoals ‘Gefeliciteerd!’ of ‘Fijne feestdagen!’. Eventueel met je bedrijfsnaam erbij.

  Sterren en planeten

  • Denk aan sterren, planeten of de maan voor een mystieke sfeer.

  Feestelijke gelegenheden

  • Confetti, ballonnen en vuurwerk voor verjaardagsfeesten en jubilea.

  Onderwaterwereld

  • Zeemeerminnen, vissen en koraalriffen.
  Gobo aanvraag

   Iets anders? Mail naar: info@distrixs.nl

   Chat openen
   1
   Hi, Questions? Vragen? Fragen?
   Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?