fbpx

Moving heads

Moving heads?

Armaturen die kunnen bewegen, waardoor een breed scala aan effecten mogelijk is. Ideaal voor onder andere concerten, clubs, TV studio en theaters om een ​​unieke en dynamische lichtshow te creëren.

Soorten moving heads

Er zijn diverse soorten, elk met zijn eigen unieke kenmerk waardoor ze geschikt zijn voor andere toepassingen. De meest voorkomende soorten moving heads zijn:

  • Spot moving heads hebben een strakke bundel waarmee je bijvoorbeeld ook een gobo kan weergeven. Maar kunnen ook voorzien zijn van een messenpakket waarmee je een object kunt “uitsnijden”.
  • Wash moving heads hebben een brede bundel met een zachte rand. Perfect om een zaal of podium in het licht te zetten.
  • Beam moving heads hebben een strakke en smalle lichtbundel. Beam movind heads kunnen een lange afstand overbruggen en veel gebruikt voor “air-effecten” in combinatie met gobo’s voor een patroon.
  • Hybride moving heads: een combinatie van alle hierboven beschreven opties. Vaak nog uitgebreider met functies als Zoom CMY, CTO, Frost, shutterblades en dergelijke.
  • Effecten, dit zijn de armaturen die niet standaard zijn maar een echte special. Een uniek product voor een de meest uiteenlopende toepassingen.

Functies van moving heads

Alle moving heads zijn uitgerust met DMX of eventueel Art-net voor volledige controlle over de moving head.

Welke moving head?

Het aanbod is zeer groot. Wij staan dan ook altijd klaar om je te informeren en adviseren voor de juiste keuze moving head.

Chat openen
1
Hi, Questions? Vragen? Fragen?
Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?