fbpx

Safety signage

Mensen raken gewend aan standaard geschilderde belijning en waarschuwingen. Door projectie zal dit veel meer opvallen! Denk aan popup zebrapaden of stopborden getriggerd door bewegingssensoren. Daarnaast zit er aan veel stickers en belijning veel onderhoud en dus verborgen kosten vast. Goboprojectie is onderhoudsvrij en kan snel verplaatst worden indien het nodig is op een andere plek!

Naamloos-2

Goboprojectie is dus op de lange termijn vele malen goedkoper dan de traditionele belijning en waarschuwingen die geschilderd worden.

Ook is het ontzettend duurzaam. Mocht je de projectie niet meer nodig hebben op de plek van installatie, dan kan de projector prima verplaatst worden naar een locatie waar hij wel nodig is. In het ergste geval moet er alleen een nieuwe gobo gemaakt worden. De investering zal dus nooit verloren gaan!

Inspiratie nodig?

Een goed voorbeeld is deze projectie van een zebrapad. De projector gaat uit wanneer er een heftruck aan komt rijden waardoor het zebrapad verdwijnt. Na een aantal seconden gaat de projector weer aan wanneer het weer veilig is om over te steken.