fbpx

Openbare ruimten

Een goboprojector is snel geplaatst, maar ook dynamischer te gebruiken dan een sticker of verf dat je zodra je het aanbrengt constant zal zien.
Een projectie kan uiteraard constant aanstaan maar is ook te schakelen met diverse schakelaars of sensoren.
Zo zou je bijvoorbeeld een pop-up fietsenstalling kunnen creeeren, middels een tijdschakelaar gaat de lamp aan tussen een bepaalde tijd, alleen dan is het toegstaan om je fiets te parkeren. Is de lamp uit dan is het niet toegestaan.

Referentie gemeente Goeree-Overflakkee

Referentie: gemeente Nijmegen, gemeente Amersfoort, Prorail – fietsenstalling treinstation Delft, gemeente Amsterdam

Naast de fietsenstalling zijn de mogelijkheden eindeloos, denk bijvoorbeeld aan het wijzen van de weg tijdens een event, verwelkom bezoekers of waarschuw ze voor zakkenrollers.

De perfecte projectoren zijn de projectoren uit de Signum serie. Deze zijn er in 50W en 75W en geven een hoge output en haarscherpe projectie, ook op grote afstanden.

De projectoren zijn IP65 gecertifieerd en daarmee water en stofdicht.
Door dat de projectoren passief worden gekoeld zitten er geen ventilatoren in, dit zorgt ervoor dat er geen stof of vuiligheid de projector in gezogen worden.
De werking van de projector is heel eenvoudig, stekker in het stopcontact en hij gaat aan.
Is er een sturing als Dali of DMX nodig? Geen probleem, ze kunnen op aanvraag worden gemodificeerd.

Door het ontbreken van ventilatoren en overige electronica is het onderhoud op de projectoren minimaal, het schoonmaken van een het front glaasje is voldoende.

Wij denken graag met je mee om jouw idee om te zetten naar de praktijk. Ook voor demoprojecties op locaties of bij ons op kantoor onder het genot van een bak koffie!
Neem contact op en we helpen je graag verder.

Chat openen
1
Hi, Questions? Vragen? Fragen?
Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?