fbpx

Een gobo is een plaatje van glas of metaal die je volledig naar wens kan laten maken met bijvoorbeeld een logo, een boodschap of een willekeurige afbeelding.

Om de gobo te laten zien er is er een goboprojector nodig.


Lichtreclame, gevelreclame, singalering, deze techniek is voor diverse toepassingen te gebruiken, Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfslogo of kerstwens in een groot formaat op de buitengevel van het bedrijfsgebouw. Maar denk ook aan weg bewijzering door een winkel door pijlen op de grond te projecteren of een boodschap in de straat die waarschuwt voor zakkenrollers of waarmee je het winkelend publiek een fijne dag wenst.

Naast het leveren van gobo projectoren leveren wij ook standaard en custom gobo’s. Zo kunnen wij je voor het totale plaatje van dienst zijn.

Wij denken graag met je mee om jouw idee om te zetten naar de praktijk. Ook voor demoprojecties op locaties of bij ons op kantoor onder het genot van een bak koffie!
Neem contact op en we helpen je graag verder.

Naast de projectie van een logo of een boodschap kun je gobo projectie ook gebruiken op de werkvloer als veiligheids singalering of in een winkel, school, ziekenhuis om de looproute aan te geven.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk ook aan het projecteren van een reclameboodschap op straat of de winkelvloer of maak het dynamisch door gebruik te maken van een bewegingsmelder en laat de projector aangaan als er een voertuig aankomt.

Als de projectie niet meer van toepassing is, of er is tijdelijk een andere projectie nodig? De gobo’s zijn heel gemakkelijk te wisselen. Hierdoor is goboprojectie ook nog eens ontzettend duurzaam!


Animatie

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een animatiewiel om een dynamisch effect te creeeren. Denk aan vallende sneeuw in de winter of hartjes met valentijnsdag.
Wil je dan ook nog zorgen dat alleen bepaald oppevlak verlicht wordt kun je gebruik maken van beamshapers, hiermee kan het licht “gesneden” worden zodat je bijvoorbeeld alleen op jouw gevel schijnt.

Mapping

Goboprojectie kan op vele verschillende manieren ingezet worden. Zo kun je ook om een hele gevel in pakken met een indrukwekkende projectie.

Om een gevel volledig in te pakken heet een mapping. Met deze techniek kunnen alle accenten van een gebouw uitgesneden of geaccentueerd worden.

Kies jouw LED projector

Of je nu kerst buiten wilt projecteren of een andere feestdag wilt belichten, bij Distrixs vind je sowieso jouw perfecte LED gobo-projector. Voor tijdelijk of vast gebruik. Voor binnen of buiten. We hebben het allemaal. Neem contact met ons op voor een offerte.


Wij denken graag met je mee om jouw idee om te zetten naar de praktijk. Ook voor demoprojecties op locaties of bij ons op kantoor onder het genot van een bak koffie! Neem contact op en we helpen je graag verder.

0031(0)10-2230187 | info@distrixs.nl | Stuur een Whatsapp

  Gobo aanvraag

   Iets anders? Mail naar: info@distrixs.nl

   Chat openen
   1
   Hi, Questions? Vragen? Fragen?
   Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?