fbpx

Gobo projectie

Een gobo is een plaatje van glas of metaal die je volledig naar wens kan laten maken met bijvoorbeeld een logo, een boodschap of een willekeurige afbeelding.
Om de gobo te laten zien er is er een goboprojector nodig.

Lichtreclame, gevelreclame, singalering, deze techniek is voor diverse toepassingen te gebruiken, Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfslogo of kerstwens in een groot formaat op de buitengevel van het bedrijfsgebouw. Maar denk ook aan weg bewijzering door een winkel door pijlen op de grond te projecteren of een boodschap in de straat die waarschuwt voor zakkenrollers of waarmee je het winkelend publiek een fijne dag wenst.

Naast het leveren van gobo projectoren leveren wij ook standaard en custom gobo’s. Zo kunnen wij je voor het totale plaatje van dienst zijn.

Wij denken graag met je mee om jouw idee om te zetten naar de praktijk. Ook voor demoprojecties op locaties of bij ons op kantoor onder het genot van een bak koffie!
Neem contact op en we helpen je graag verder.

Naast de projectie van een logo of een boodschap kun je gobo projectie ook gebruiken op de werkvloer als veiligheids singalering of in een winkel, school, ziekenhuis om de looproute aan te geven.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk ook aan het projecteren van een reclameboodschap op straat of de winkelvloer of maak het dynamisch door gebruik te maken van een bewegingsmelder en laat de projector aangaan als er een voertuig aankomt.

Als de projectie niet meer van toepassing is, of er is tijdelijk een andere projectie nodig? De gobo’s zijn heel gemakkelijk te wisselen. Hierdoor is goboprojectie ook nog eens ontzettend duurzaam!


Inspiratie nodig?

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een animatiewiel om een dynamisch effect te creeeren. Denk aan vallende sneeuw in de winter of hartjes met valentijnsdag.
Wil je dan ook nog zorgen dat alleen bepaald oppevlak verlicht wordt kun je gebruik maken van beamshapers, hiermee kan het licht “gesneden” worden zodat je bijvoorbeeld alleen op jouw gevel schijnt.


Projectoren

De projectoren zijn geschikt voor tijdelijke en permanente installaties en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.
Afhankelijk van het type projector is deze 365 dagen per jaar buiten te gebruiken in een vaste instalaltie.

De projectoren zijn volledig naar wens aanpasbaar zodat ze voor elk project op elke locatie in te zetten zijn.
Zo kun je een projectie dynamisch maken door een animatiewiel toe te passen, of wisselen tussen meerdere gobo’s met een gobo rotator.

Symp
20W LED

Signum
25/50/75W LED

Divum 30K
250W LED

Divum50
500W LED met zoom


Wij denken graag met je mee om jouw idee om te zetten naar de praktijk. Ook voor demoprojecties op locaties of bij ons op kantoor onder het genot van een bak koffie!
Neem contact op en we helpen je graag verder.

    Chat openen
    1
    Hi, Questions? Vragen? Fragen?
    Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?