fbpx

Wie is Distrixs? En wat doet Distrixs?

Distrixs is een dynamisch bedrijf en distributeur van diverse professionele verlichtings merken voor de entertainment en architecturale markt. Wij zijn  gespecialiseerd in de productie van gobo’s en het uitvoeren van projecties met gobo’s.  Van een statische afbeelding tot het mappen van een complete gevel.

Wij zijn er voor onze klanten om ze zo goed als mogelijk te adviseren en te ondersteunen met alle vragen en wensen. Wij werken uitsluitend met A-merken en producten waar wij 100% achter staan zodat wij ook onze klanten kunnen verzekeren van een juiste keuze.

Of het gaat om de uitbreiding van de verhuurvloot of een vaste installatie wij delen graag onze kennis zodat de juiste keuze gemaakt kan worden.

Wij kunnen ondersteunen bij ieder project van A tot Z en wanneer nodig de schakel zijn tussen de installateur en opdrachtgever. Ons netwerk bestaat uit een groot aantal gerenomeerde bedrijven die net als Distrixs jarenlange evaring hebben als het gaat om verlichting.

Onze service stopt niet en wij zijn dan ook altijd bereikbaar om mee te denken, of het nu gaat om een creatieve vraag of een storing. Je kunt ons ten alle tijden bereiken, geen vraag is ons te gek.

Wij denken graag met je mee om jouw idee om te zetten naar de praktijk. Ook voor demo’s op locaties of bij ons op kantoor staan we altijd klaar en uiteraard onder het genot van een bak koffie!
Neem contact op en we helpen je graag verder.

Direct in cotact komen?

    Chat openen
    1
    Hi, Questions? Vragen? Fragen?
    Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?