fbpx

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Spotdrive – Remote volgspot systeem” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:Raleway%3A100%2C200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%2C800%2C900|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”49835″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Spotdrive is hét universele remote volgspot systeem. Het is ontworpen om met elke movinghead te kunnen communiceren. Hierdoor kunnen er lampen gekozen worden voor bijvoorbeeld hoge CRI waarden, mooie gobo’s, grote output of natuurlijk een lagere prijs.

Het systeem bestaat uit een tri-pod waar encoders in zitten, deze waarden worden door de sturing in Spotdrive omgezet in DMX signaal. Aan de beide handvaten zitten controllers die elk naar wens geprogrammeerd kunnen worden. Verschillende knoppen, potmeters en faders doen dan wat jij wil!

Op de monitor is het beeld van de camera te zien. Deze kan aangesloten worden door middel van BNC of Glasvezel. De camera kan gemonteerd worden op de kap van de movinghead naar keuze. Door het systeem aan een lichttafel te hangen, en dmv markers een 3d plot te maken, kunnen er heel veel movingheads meedoen met het volgen van de persoon. Ook is het dan mogelijk om bijvoorbeeld alleen de beweging en dimmer op de Spotdrive te bedienen, en de rest via de tafel te laten lopen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Spotdrive is ontworpen door het Deense verhuurbedrijf Litecom in 2016. Na het winnen van de tender voor het Eurovisie Songfestival in Stockholm kwam de vraag voor een universeel volgspotsysteem, en aangezien dit door andere merken niet gerealiseerd kon worden hebben ze Spotdrive ontworpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Het systeem is verder gebruikt voor oa:
– Victoria Secret Fashion show in Shanghai
– Bruno Mars 24k Magic tour Europe and Asia
– X-Factor Denemarken
– Eurovisie Songfestival voorrondes Denemarken
– Eurovisie Songfestival voorrondes Zweden[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”50891″ alignment=”center” label=””][vc_column_text css=”.vc_custom_1603355111518{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;}”]

Spotdrive – Volgspot systeem

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”49803″ img_size=”800×250″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Als introductie is het ook mogelijk om Spotdrive per maand te huren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Chat openen
1
Hi, Questions? Vragen? Fragen?
Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?