fbpx

Geluidsinstallatie

Op zoek naar een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek, muziekinstallatie voor een feestavond of om bijvoorbeeld een presentatie te geven in een vergaderruimte of congreszaal?

De ARK-serie van DAD heeft een breed assortiment aan luidsprekers, subwoofers en mogelijkehden voor professionele installatiebranche.
De Ark geluidinstallatie is geschikt voor installaties in cafés, bistro’s, winkels, of kunnen in combinatie als satelliet worden gebruikt
met de subwoofer voor de locaties waar meer power nodig is. Perfect voor achtergrondmuziek of een goede feestavond.

Microfoon, CD speler, mengpaneel, computer, alles is aan te sluiten op het systeem.

Meer info of een advies op maat? Wij zijn je graag van dienst en adviseren en ondersteunen je graag voor het perfecte geluidsysteem dat volledig aansluit aan de wensen van de locatie.

Grote keuze aan luidsprekers. een 5inch luidspreker wanneer er alleen achtergrond muziek nodig is of wellicht soms wat spraakversterking tot aan een 12inch Coaxiale top die geschikt is voor een feestcaf, kantine of grote winkel waar meer vermogen nodig is voor het vullen met geluid van een grote ruimte of voor een feestavond.

12 inch coaxiaal

2x 8 inch

2x 6 inch

6 inch

2x 5 inch

5 inch

Is er meer diepte gewenst dan is het Ark systeem uit te breiden met een subwoofer.
Er kan gebruikt worden van een actieve subwoofer in 2x 8 inch of 12 inch. Deze hebben ook een versterker output voor het versterken van 4 toppen. Naast de 4 toppen kan er ook een extra passieve subwoofer aangesloten worden.
Zo is er geen losse versterker nodig.

2x 8 inch – Actief – 2x 300W stero output

2x 8 inch – Actief of Passief –  700W Mono output bij Actief

12 inch – Actief of Passief –  700W Mono output bij Actief

 

 

De actieve subwoofers beschikken over een krachtige DSP waarmee het audio systeem volledig is in te regelen naar wens van de locatie.

 

WIT

 

 

zwart

 

 

Alle Installatie luidsprekers en subwoofers van de DAD Ark serie worden geleverd inclusief ophangbeugel.
Wil je de speaker of subwoofer verticaal of liever horizontaal ophangen? Geen probleem, je kan zelf het logo aan de voorkant van de grill draaien waardoor deze er or ook op het oog goed uit ziet.

Chat openen
1
Hi, Questions? Vragen? Fragen?
Hi, Questions? Vragen? Fragen? Des questions?